Piatra Naturala

Livrare / Garantii

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile ce urmeaza a fi livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
Plata produselor comandate de pe site-ul www.mrstone.ro se poate efectua prin ordin de plata care se face doar in baza facturii proforme emise de Societate in urma confirmarii comenzii de catre un consultant de vanzari.
Livrarea marfii se face dupa confimarea platii.
Pentru produsele care nu sunt in stoc se solicita plata unui avans in valoare de minim 30% din valoarea comenzii. Diferenta se achita inainte de livrare prin transfer bancar.
Preturile prezentate nu includ TVA si nu includ cheltuieli de livrare, acest lucru fiind comunicat de consultantul de vanzari al societatii. Pretul de achizitie tiparit pe factura fiscala va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind Comanda ferma. Nu exista o limita de valoare minima a comenzii.

 

Livarea produselor se face oriunde in tara (Romania) si pe teritoriul U.E.
Livrarea produselor se va efectua de la punctele de livrare din Otopeni, Brasov, Tg.Mures, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava si Bistrita. Pentru serviciile de transport se va solicita clientului plata unui tarif de livrare care va fi comunicat pe confirmarea de Comanda si va fi inclus pe factura finala.
S.C. MR STONE SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Societate care includ incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, sau alte inpedimemte de forta major,a conform uzantelor legii romanesti. Daca Societatea nu are posibilitatea, oricare ar fi motivul, de a trimite Bunurile comandate de Cumparator in termenul specificat pe confirmarea de Comanda, Cumparatorul are dreptul de a anula Comanda, iar Societatea va rambursa orice sume platite de Cumparator pentru aceste Bunuri. Societatea nu va fi responsabila de nici un fel de pierderi suferite de Cumparator pentru livrari intarziate sau incapacitate de livrare.
In cazul in care clientul nu este gasit la adresa de livrare mentionata in nota de Comanda, in intervalul orar stabilit de comun acord, transportatorul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu Cumparatorul. Daca a doua oara nu s-a reusit conctactul cu persoana indicata de catre Cumparator atunci Comanda va fi anulata si produsul returnat la puncrul de livrare, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari indiferent de valoarea produselor comandate.
Cumparatorul are obligatia sa descarce produsele pe cont propriu in maximum 3 ore de la sosirea transportatorului cu utilaje adecvate daca este cazul (stivuitor, transpalet, vola cu lame, etc.).

Preturile nu includ TVA si sunt valabile pentru depozitele din Bucuresti si comenzile online (livrare din Bucuresti). Promotiile pot fi diferite pentru depozitele din: Bistrita, Cluj-Napoca, Targu Mures, Suceava, Oradea, Brasov.